API GRAPHIC

Pre press

De prepress afdeling is onmisbaar in het bedrijf. Ons team staat de klanten bij met raad en daad in de opmaak en eventuele aanpassingen van bestanden. Eens de drukproef is goedgekeurd, worden in huis films en platen belicht en ontwikkeld.

Expertise en kennis van het drukprocédé zijn van groot belang voor een goed eindresultaat. Ook externe partners en klanten vinden makkelijk de weg naar onze prepress afdeling.

Offset drukken

Bij A.P.I. Graphic zetten we de allernieuwste technologie om in de praktijk. Onze persen bieden unieke mogelijkheden op vlak van:
- Formaat: tot en met 151 op 205 centimeter
- Afwerking: dispersielak, UV-vernis, …
- Te bedrukken dragers: van gestreken papier 90gr tot F-microgolfkarton

Affiches voor displays en verpakkingen, staalmappen of ander drukwerk. Onze persen verwerken dit aan een volmaakte kwaliteit, tot 9.000 vellen per uur. De korte insteltijden en de snelheid maken het mogelijk om kort op de bal te spelen.


Zeefdrukken

Met vier zeefdrukmachines is A.P.I. Graphic volledig uitgerust om aan de meest complexe noden van onze klanten te voldoen. De intensiteit van de kleuren en de glans van de verschillende UV-vernissen zijn typische kenmerken om voor zeefdruk te kiezen.

Ook de keuze tussen de mogelijke dragers zoals microgolfkarton, plastic materialen, vinyl, metaal, … zijn een meerwaarde. Ons atelier biedt de mogelijkheid om, naar gelang de drager en het beeld, formaten van 140 op 210 centimeter te drukken.


Afwerking

Op vraag van de klant zorgen we voor een volledig of gedeeltelijk afgewerkt product. Zo kan het drukwerk voorzien worden van plastificatie, UV-vernis, goudfolie, …
We snijden eventueel ook na volgens het opgegeven eindformaat.
Logistiek en transport

Om ons drukwerk snel ter plaatse te krijgen, rekenen we op een aantal toegewijde koerierdiensten. Zij bezorgen onze producten met veel zorg in binnen- en buitenland.Investeren in de allernieuwste technologieën schept enorme mogelijkheden.

Contact