zeef- & offset

drukwerk

A.P.I. GRAPHIC


zeef- & offset drukwerk op klein en groot formaat

A.P.I. GRAPHIC


uw grafische partner voor zeef- en offset drukwerk

AT YOUR SERVICE


Van onze prepress afdeling tot het resultaat dat van de persen rolt: A.P.I. Graphic staat garant voor kwaliteit en service. De drukkerij biedt verschillende drukprocédés aan, met tal van afwerkingsmogelijkheden. Dankzij onze gedreven ploeg en de meest geavanceerde technologie verzekeren we heel korte doorlooptijden en uiterst verzorgd drukwerk.

Van vader op zoon


A.P.I. Graphic is een familiebedrijf opgericht in 1999. Intussen staat de tweede generatie aan het roer van de drukkerij. Met passie en zin voor innovatie werken we hard om perfecte resultaten voor onze klanten te bereiken. Onze focus ligt op het eindproduct. Kwaliteit en service staan centraal.

Kwaliteit en service staan al twintig jaar centraal.

Expertise


Meer dan twee decennia aan ervaring en voortdurende investeringen in technologie: dat heeft A.P.I. Graphic in huis om mee te werken aan uiteenlopende en uitdagende projecten. De resultaten spreken voor zich. Onze referenties zijn onze tevreden klanten.


Milieubewuste keuzes maken, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Certificaties


We streven naar een zo ecologisch mogelijk drukproces. Door milieubewuste keuzes en investeringen te maken,
helpen we de natuur een handje en boeten we niet in aan kwaliteit. 

We streven er naar om het gebruik van chemicaliën, zowel op als rondom de pers, te reduceren tot een absoluut minimum. 
Op vraag van de klant drukken we op gerecycleerd papier of op papier met een FSC®-label, afkomstig van hout uit verantwoord beheerde bossen.


Hoe kunnen we u helpen?

Contact